-
Lingură
-
Bol
-
Cratiță
-
Folie de aluminu.
Se sfarmă biscuiți într-un bol .Cantitatea de biscuiți recomandă este undeva la un pachet. După ce s-au sfarmat biscuiți luăm o cratiță și o punem în ea 5 linguri de zahăr și 2 linguri de cacao și puțină apă.
Amestecăm compoziția. După 2 minute mai adăugăm puțină apă și amestecăm în continuare. După punem pe foc compoziția pentru a crea un sirop. Amestecăm bine 5 minute, iar după adăugăm 1 unt întreg în siropul nostru.
Fierbem untul până se topește in compoziție. Iar după mai adăugăm puțină apă la sirop. După ce la-am mai lăsat puțin la fiert îl putem scoate și turna peste bolul cu biscuiți sfărmați. Amestecăm siropul cu biscuiți bine de tot.
După luăm o folie de aluminiu pe care o ungem cu unt. După adăugăm salamul nostru de biscuiți.După facem o ruladă din compoziția și o băgăm în frigider până se întărește salamul undeva la 4-6 ore minim.