Regiune

Maramureș

Dificultate

5/5

Porții

8

Timp de preparare

2 ore

Timp de gătire

1 oră și jumătate

  • lingură

  • cuțit

  • lespede

  • cratiță

  • boluri

varza murata

carne tocata

1 kg

boia, sare, piper, ulei, marar

ceapa

2

bulion

200 ml

Prima data desfacem fiecare frunza de varza , taiem ceapa si o punem la calit , intre timp maruntim mararul si dupa il adaugam la ceapa, iar apoi punem si carnea tocata si orezul si le lasam aprox 10 min . Dupa ce le-am luat de pe foc adaugam condimentele si amestecam .

Luam o frunza de varza si punem o lingura din compozitie si rasucim frunza de varza si bagam un capat inauntru.

Dupa ce le faceti pe toate le asezati intr-o oala impreuna cu bulionul si niste plante aromatice, cum ar fi busuiocul, si le puneti la fiert aproximativ 45 min.

Bundelabuni

Author Bundelabuni

More posts by Bundelabuni

Leave a Reply